A Csongrád Megyei Kormányhivatal több főosztálya idén is egységes arculattal, egy helyszínen, ám különböző szolgáltatásokkal lesz jelen a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvénysorozatán. Augusztus 24-én, hétfőn délután 15 órakor nyitja meg kapuit a kihelyezett ügyfélszolgálat, ahol foglalkoztatási, gyámügyi, fogyasztóvédelmi és közlekedési, valamint népegészségügyi kérdésekben állnak a fesztiválozó fiatalok rendelkezésére munkatársaink.

 

Akik a forgatagban a Kormányhivatal sátrát meglátogatják, csütörtöktől a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala jóvoltából egy többfunkciós, biometrikus adat-felvételező eszköz segítségével Fesztiváligazolványt készíthetnek maguknak, kvízek kitöltésével tesztelhetik ügyintézési tudásukat, és ajándékokat is nyerhetnek.

 

Az ügyfélszolgálat közszolgáltatásait dr. Juhász Tünde kormánymegbízott mutatja be augusztus 24-én, hétfőn, 15.00 órakor egy sajtóeseményen, amelyre várjuk a szerkesztőségek munkatársait is.

 

A sajtótájékoztató helyszíne: a Kormányhivatal sátra, amely a Civil falu bejáratával szemben a fesztivál területén található ( pontosan azon a helyen, ahol tavaly is volt).

 

Forrás: www.kormanyhivatal.hu