Bebo House Zrt.

Ossza meg ismerőseivel!

A tavasz beköszöntével egyre több a ház körüli munkája? Felújítana, bővítene, esetleg építkezne? Szeretné az otthonát testre szabni, igényeihez alakítani? Foglalkoztatja a házépítés, de nem szeretne bajlódni vele? Szeretné megúszni az ezzel járó sok stresszt?

Bízza ránk otthona felépítését és mi átvállaljuk az építkezéssel járó feladatok elvégzését a tervezéstől a megépítésen és berendezésen át egészen a kulcs átadásáig. Képzett szakembergárdánkra felújítás során is számíthat. Mondja el mit szeretne, mi pedig megvalósítjuk. Önnek csak annyi dolga van, hogy beköltözzön új otthonába, új szobájába.

Sokan kezdenek maguk az építkezésbe, azonban ha mindezt szaktudás nélkül teszik, sok pénzt dobnak ki az ablakon, arról nem is beszélve, hogy rengeteg időbe és energiába is kerül. Spórolja meg az idegeskedést és a végelláthatatlan számlák sorozatát. Válasszon minket és a legjobb szakembereinkkel előre megbeszélt fix áron építjük meg Önnek a közösen megtervezett otthonát.

 

Bebo House Zrt. – Válasszon minket, amennyiben fontos, hogy tapasztalt, képzett szakemberek építsék fel a házát!

 

Cégünk elsősorban Vas megye területén vállalja az Ön lakásának, házának, ingatlanjának részleges vagy teljes körű felújítását. Vállaljuk még új lakóingatlanok megépítését, kivitelezését az Ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelően.

Szolgáltatásaink közé tartozik még:

  • Külső és belső festés
  • Kőműves munkák elvégzése
  • Külső és belső burkolás
  • Térkövezés
  • Nyílászárók beépítése/cseréje
  • Külső homlokzat szigetelése

 

Minden külső és belső házfelújítási és lakásfelújítási munkát vállalunk!

 

Legyen szó házfelújításról, lakásfelújításról, burkolásról, festésről, térkövezésről, nyílászáró cseréről, külső homlokzat szigetelésről, vagy egyéb kőműves munkáról, hozzánk nyugodtan fordulhat. Számunkra az a legfontosabb, hogy Ön azt kapja, amit elképzelt, mindezt a legjobb minőségben.

Ha szeretne ajánlatot kérni, keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Székhely: 1068 Budapest, Király utca 80.
Telephely: 9600 Sárvár
Telefon: +36 70 600 20 79
e-mail: info(kukac)bebohouse.hu
Honlap: http://bebohouse.hu/

Forduljon hozzánk bizalommal!
Bebo House Zrt – Az Ön segítsége, ha építő kezekre van szüksége.