Impresszum

Ossza meg ismerőseivel!

 

A honlap elsődleges célja a járások információs portáljaként a lakosság, a civil szektor és a vállalkozók tájékoztatása. Célunk a közérdekű információk területi szempontú bemutatása, ezáltal a honlap látogatói számára az egyes járásokhoz kapcsolódó releváns hírek, események, fejlesztések közlése. A honlap tájékoztat a járási ügyintézésről és annak változásairól, a járási hivatalok szervezeti felépítéséről és elérhetőségeiről. Járáskereső alkalmazásunkkal megtudhatja, hogy melyik járáshoz tartozik a települése.

Az érdeklődők megismerhetik a járás, mint hagyományos magyar közigazgatási egység fogalmát, történetét és történelmi szerepét. A honlap nyomon követi a járások bevezetésével és a kapcsolódó ágazati átszervezésekkel járó változásokat. Tájékoztatást adunk a tudományos élet szereplői, önkormányzati képviselők, civilek és téma iránt érdeklődők számára.

A honlapon a települések és a járások képviselői számára területfejlesztéssel kapcsolatos tartalom is található. Bemutatjuk az önkormányzatokat érintő pályázati lehetőségeket, szeretnénk egyúttal a hazai átalakítási folyamatok és a 2014-20-as uniós költségvetési ciklusra való felkészülés kapcsán segíteni a településfejlesztési és területfejlesztési tervezésben. Várjuk partnerek, érdeklődők, a témában kutatók és publikálók jelentkezését, akik számára lehetőséget biztosítunk a megjelenésre.

Amennyiben hirdetni szeretne portálunkon, kérje ajánlatunkat a hirdetes(kukac)jaras.info.hu címen.

 

Járások információs portálja

Kiadó, üzemeltető: Info-Partner Szociális Szövetkezet

E-mail:  szerkesztoseg(kukac)jaras.info.hu